Azonnali elbírálásúsegédeszköz pályázat 2024

Pályázat lejárati ideje : 2024-09-13 13:00

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének Elnöksége felhívást tesz közzé rendes tagjai részére 2024. augusztus 21-től a Budapesti Gazdasági Egyetem támogatása terhére. A pályázaton 40 darab magyarul beszélő személyimérleg, és 50 darab hangjelzést adó közlekedési lámpákhoz készült távirányító kerül kiosztásra.

A pályázat célja:

A pályázat célja az Egyesület rendes tagjainak magyarul beszélő személyimérleghez, vagy hangjelzést adó közlekedési lámpákhoz készült távirányítóhoz való juttatása azonnali elbírálású segédeszköz pályázat útján.

Feltételek:

– A pályázaton az egyesület azon rendes tagjai vehetnek részt, akik a 2024. évre érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkeznek.

FIGYELEM! Aki a 2024. évi azonnali elbírálású segédeszköz pályázaton magyarul beszélő személyi mérleget igényel, az a 2024. évi segédeszköz pályázaton nem részesülhet támogatásban.

– A kérelmek elbírálása beérkezési sorrendben történik. A kérelmek benyújtásához kötelező az időpontfoglalás, időpont nélkül a kérelmet nem fogadjuk el.

– A kérelem csak az Egyesület által kiadott adatlapon nyújtható be, amely beszerezhető az Egyesület irodájában, vagy alább letölthető.

– Szükség esetén az adatlap kitöltésében segítséget nyújtunk.

– Az adatlaphoz melléklet nem szükséges.

A kérelem benyújtásának helye és határideje:

A kérelmet előzetes időpontfoglalást követően, ügyfélfogadási időben, az egyesület irodájában:

1143 Budapest, XIV. Gizella út 19/B fszt. 2.

személyesen, legkésőbb

2024. szeptember 13-án 13 óráig, vagy a készlet erejéig lehet benyújtani.

Csak a feltüntetett határidőn belül hiánytalanul kitöltött adatlapon benyújtott kérelmet vesszük figyelembe. A megjelölt határidőn túl beérkező kérelmeket nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, ügyeljenek az adatlap hiánytalan kitöltésére, ugyanis hiánypótlásra nincs lehetőség.

A beérkező kérelmek az Elnökség döntése alapján azonnal elbírálásra kerülnek és az igényelt segédeszköz a kérelmező részére azonnal átadásra kerül.

A pályázat kiírója az elnyert eszköz meglétét annak átadásától számított 2 éven belül bármikor ellenőrizheti.

Letölthető dokumentumok