Tagdíjfizetés

A tagdíj összege 2024. évre: 3000 forint.

Az időben befizetett tagdíj növeli az egyesület adott évének költségvetési bevételi oldalát, ezzel jelentős mértékben segíti működésünket, melyet ezúton is köszönünk!

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének tagjai éves tagdíjat fizetnek.

A tagdíj összegét a megelőző évben tartott közgyűlésen az egyesület tagjai határozzák meg.

Amíg a közgyűlés nem dönt a következő évi tagdíj mértékéről, azt befizetni nem lehet, elkerülve ezáltal a tagdíj növelésével vagy csökkentésével járó adminisztrációs nehézségeket.

A hivatalos fizetési időszak minden évben október-november hónapokra esik, ezáltal az igazolvány a következő év első napjától érvényes.

FIGYELEM!

Kérjük, mindig ellenőrizze, hogy a tagkönyvben van-e szabad hely a következő évi pecsétnek!

A betelt tagkönyveket nem áll módunkban érvényesíteni, a betelt tagkönyvbe történő pecsételés esetén a tagkönyv érvénytelennek minősül!

A tagdíj befizetése az alábbi módokon lehetséges:

Banki átutalással történő tagdíjfizetés

Számlavezető bank: OTP Bank

Bankszámlaszámunk:

11714006-25983751

Utalandó összeg: 3000 Ft (azaz háromezer forint).

A közleményben tüntesse fel a tagdíj befizető nevét, törzsszámát és azt, hogy a befizetés melyik évre vonatkozik!

Az utalással való befizetés esetén a tagkönyv érvényesítése két módon lehetséges:

  • 1. A tagkönyv postai úton történő beküldésével. A beérkező tagkönyvet egyesületünk munkatársa érvényesíti, majd ajánlott, tértivevényes küldeményként visszapostázza.
  • 2. Személyesen: Az utalást követően a tagkönyvet előzetes időpont-egyeztetést követően személyesen is behozhatják irodánkba, ahol munkatársunk bélyegzővel érvényesíti azt.

Személyes tagdíjfizetés

Az éves tagdíj személyes befizetésére egyesületünk ügyfélszolgálatán van lehetőség előzetes időpont-egyeztetést követően.

Az időpont-egyeztetéshez kérjük, használja

elérhetőségeinket!

Amennyiben tagkönyve betelt, sérült, vagy elveszett, kizárólag személyes ügyintézés keretében tudjuk pótolni azt, ugyancsak időpont-egyeztetést követően. Sérült tagkönyv esetén, amennyiben a megsérült példányt behozza magával ügyfélszolgálatunkra, az új tagkönyv kiállításának összege 540 Ft (azaz ötszáznegyven forint). Ha tagkönyvét elvesztette, az új tagkönyv kiállításának díja 1080 Ft (azaz ezernyolcvan forint). Ez utóbbi esetben, ha nem tud magával igazolványképet hozni, azt irodánkban elkészítjük Önnek, ennek díja 560 Ft (azaz ötszázhatvan forint). Összegezve: elvesztett tagkönyv pótlása igazolványfotó készítésével együtt 1640 Ft (azaz ezerhatszáznegyven forint).

A személyes tagdíjfizetésre hozza magával tagkönyvét, ellenkező esetben nem tudjuk azt érvényesíteni!

A tagdíj befizetésére jelenleg csak készpénzben van lehetőség, melyről munkatársunk nyugtát ad.

Ezt követően rögtön megtörténik a tagkönyv érvényesítése, valamint egyidejűleg a tagsági jogviszony az online tagnyilvántartó rendszerben is meghosszabbításra kerül.

Ha szeretne időpontot foglalni, vagy kérdése van a tagdíjfizetéssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!