Fénymásolás, nyomtatás, szkennelés

Egyesületünk rendes- és pártoló tagjai az alábbi feltételekkel igénybe vehetik fénymásolás, nyomtatás, szkennelés szolgáltatásunkat:

A szolgáltatás igénybevétele egyesületünk ügyfélszolgálatán történik, előzetes időpont-egyeztetést követően. Mind a három tevékenységet 25 oldalig tudjuk vállalni, a fénymásolás és a nyomtatás esetén fekete-fehérben. 25 oldal feletti igény esetén egyedi megegyezés alapján tudjuk a szolgáltatást biztosítani, de felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy egyesületünk eszközparkja és a munkavállalóink feladatelosztása nem teszik lehetővé nagyobb mennyiségű anyagok (pl.: könyvek, használati útmutatók) fénymásolását, nyomtatását vagy szkennelését.

Iratok nyomtatása esetén a kinyomtatni kívánt anyagot hozzák magukkal pendrive-on, vagy előzetesen, az időpontfoglalást követően, küldjék meg elektronikusan az info@herminaegyesulet.hu e-mail címre!

A szkennelt anyagot e-mailben is el tudjuk küldeni. Amennyiben ez nem megfelelő, kérjük, hozzanak magukkal pendrive-ot!

Ha további kérdése van a szolgáltatásról, vagy szeretne időpontot foglalni, keresse ügyfélszolgálatunkat a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén!

A szolgáltatásért az egyesület által létesített Informatikai Alap részére kérünk támogatást alkalmanként a tagoktól 10 forint/oldal értékben.