Álláskeresés segítése

A Hermina Egyesület szeretné, ha minél több megváltozott munkaképességű munkavállaló tudna sikeresen elhelyezkedni a munkaerőpiacon, ezért együttműködést kezdeményezett egy erre a célra szakosodott szolgáltatóval, a RehabJob Kft-vel.

A megváltozott munkaképességű munkakeresők regisztrálhatnak a http://www.rehabjob.hu/ oldalon a „Regisztrálj most” menüpont alatt. Az oldal akadálymentesített változattal is rendelkezik, és minden képernyőolvasóval használható.

Az alapvető regisztrációhoz szükség van az önéletrajz mellékelésére, teljes regisztrációhoz pedig egy fotó és a komplex rehabilitációs vizsgálat eredménye csatolható.

Szükség esetén munkatársaink segítenek a regisztráció folyamatában, valamint az orvosszakértői vélemény szkennelésében, és a fotó elkészítésében.

Ha valakinek a lehetőséggel sikerül elhelyezkedni, kérjük, egyesületünk felé jelezze ezt, hogy számunkra is nyomon követhető legyen az eredményesség!

A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, foglaljon időpontot ügyfélszolgálatunkon a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén!