Tükörben a vers, tükörben a költő 2023

Program kezdete : 2023-04-15 10:00

Tisztelt Tag társak!

”tükörben a vers, tükörben a költő“ címmel vers mondó versenyt hirdet a Költészet Napja tiszteletére a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének Horizont Kultúr csoportja.

Időpont: 2023. április 15., szombat, Délelőtt 10:00-től

Helyszín: a Vakok Állami Intézetének rendezvényterme (1146 Budapest, Hermina út 21.)

A verseny előtt fél órával A regisztráció kötelező!

Jelentkezési feltételek:

200 Éve született Petőfi Sándor, tehát a kötelező költemény Petőfi Sándor bármelyik verse, És egy szabadon választott vers bármelyik költőtől.

A versenyen minden 14. életévét betöltött látássérült vagy egyéb fogyatékossággal élő személy részt vehet, tagsági viszonytól függetlenül, határainkon innen és túl.

A költemények szövegét írásban A zsűri részére a verseny kezdete előtt le kell adni ellenőrzés céljából. A versenyzők elbírálása szakmai zsűri által történik, tagjai egy tanár és egy előadóművész.

A bírálat hivatalos, reklamációnak helye nincs.

Ha résztvevőt Érdekli A döntés oka, A verseny után felkeresheti a zsűrit, akik kielégítő válasszal fognak szolgálni a produkciót illetően.

A versenyben kizárólag amatőr vers mondók vehetnek részt!

Jelentkezési határidő: 2023. április 10.

Jelentkezni lehet a következő elérhetőségeken: E-mail: horizontkultura@gmail.com

Valamint a Hermina Egyesület irodájában, félfogadási időben a +36/1 273-0755 telefonszámon vagy az info@herminaegyesulet.hu e-mail címen.

Ezenkívül jelentkezni lehet még a Horizont Kultúrcsoport vezetőjénél, Bereczk Istvánnénál A +36/20 977-0356 telefonszámon is.

A felkészülési anyagokat pl. Petőfi kötet, meglehet találni az MVGYOSZ Braille könyvtárában.

Röviden a díjakról: minden napi életvitelt segítő eszközöket például mérleg, vérnyomásmérő stb., valamint kulturális programokra szóló – színház és koncert jegyeket és egy Fény az időben című látássérült szerzők műveit tartalmazó antológiát nyerhetnek.

Jelentkezésükre feltétlenül számítunk!

Nagyon jó felkészülést kívánunk, érdeklődésüket előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Bereczk Istvánné

A Horizont Kultúrcsoport vezetője

Megosztás