Színházi világnap

Program kezdete : 2017-03-31 15:00

A Színházi Világnap alkalmából a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének Közművelődési és Kulturális Bizottsága műsoros délutánt rendez az MVGYOSZ Székház Hermina Termében (1146 Budapest Hermina út 47.) 2017. március 31.-én 15 órai kezdettel.

A rendezvény a Színházi Világnappal kapcsolatos témaköröket öleli fel. Vendégeink a Pesti Magyar Színház művészei, illetve munkatársai. Témakörök: színházi bemutatók, építészet, a színház múltja és jelene, színházi társulat, jeles bemutatók, évfordulók, kiemelkedő művészek, díjak és sikerdarabok. A meghívott vendégek a következők: Sándor Erzsi színművész, riporter, újságíró, a Pesti Magyar Színház sajtóreferense, Szűcs Sándor színművész és Tót Cecília audionarrátor.

Továbbá az előadások a jövőt illető tervekről is beszámolnak, pl. bemutatók, gyermekszínház, audionarrációs tevékenység stb. A rendezvényen elhangzanak különböző szemelvények a színházban bemutatott művekből egyéni produkciók (vers, próza) és konzultáció a közönséggel a program végén.

A belépés díjtalan.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Szervezők