Szamos csokoládé múzeum látogatás

Program kezdete : 2022-04-13 10:00

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete keretében működő Nosztalgia Klub vásárlással egybekötött üzemlátogatást szervez 2022 április 13-án 10 órai kezdettel a Szamos Marcipán és Csokoládé Manufaktúrába (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 10.), mely legkönnyebben a 70-es troli busszal közelíthető meg. Amennyiben segítségre van szüksége a helyszínre jutásban, keresse az egyesület irodáját bizalommal.

Program: csokoládé túra, előadás a manufaktúra múltjáról, jelenéről, csokoládé tallér készítés, amit mindenki saját maga alkot meg és haza is vihet, valamint vásárlás a Mintaboltban.

Részvételi díj: 2000Ft/fő, azaz kétezer forint személyenként, amelyet a VGYHE irodájában vagy a helyszínen lehet befizetni.

Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk, figyelembe ajánljuk gyermekes szülőknek, hiszen jön a húsvéti nyuszi, és itt sok finomságot lehet kedvezményesen beszerezni.

Jelentkezési határidő: 2022 április 12.

jelentkezni a VGYHE irodájában személyesen, valamint Bereczk Istvánnénál a 06-20-9770-356-os telefonszámon, vagy a horizontkultura@gmail.com e-mail címen lehet!

Üdvözlettel:

a VGYHE Nosztalgia Klubjának Vezetősége

Bukta Bence a VGYHE Elnöke

Megosztás