OLVASÁS GYÖNYÖRŰSÉGE

Program kezdete : 2017-09-08 10:00

Az Olvasás Világnapja alkalmából a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete Közművelődési és Kulturális Bizottsága konferenciát rendez 2017. szeptember 8.-án (péntek) 10 órai kezdettel az MVGYOSZ Székházának Hermina Termében (1146 Budapest Hermina út 47.), melyre szeretettel meghívja Önt és kedves családját, valamint barátait.

A belépés díjtalan!

A konferencia témája: mit jelent a könyv, hogyan olvasnak gyermekeink, olvasnak-e a felnőttek papír formátumú könyveket, folyóiratokat, vagy csak az internet által kínálta lehetőségekkel élnek? Beszámoló a könyvtárak munkájáról, irodalmi témájú rendezvényekről pl. előadói estek, műveltségi vetélkedők, pályázatok stb.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk és kérjük részvételi szándékukat jelezzék a horizontkultura(kukac)gmail(pont)com címen, illetve a Közművelődési és Kulturális Bizottság e-mail címén: kkb(kukac)herminaeyesulet(pont)hu

Telefonon is elérhetők vagyunk a 06-20-9770-356-os telefonszámon.

Programunk hagyományőrző, ezért fontosnak tartjuk, hogy ápoljuk a közművelődési tevékenységet és szorgalmazzuk diákjaink olvasási készségét.

Üdvözlettel:

Bereczk Istvánné

a VGYHE Közművelődési és Kulturális Bizottságának Vezetője

Megosztás