NOSZTALGIA KLUB – STRANDNAP

Program kezdete : 2022-08-06 9:00

Tisztelt Tagtársak!

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének Nosztalgia Klubja 2022. augusztus 6-án strandnapot szervez Leányfalura a gyógyfürdőben.

Ez a gyógyfürdő részben akadálymentes. A fürdő címe: 2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond utca 142.

Találkozó: 2022. augusztus 6-án 9:00 órakor az 1-es villamos Zugló vasútállomás nevű megállójában az Óbuda-Bécsi út felé menő oldalon. A villamos igénybevételével elmegyünk a Göncz Árpád városközpontig, ott pedig felszállunk a hármas metróra Újpest irányába és az Újpest-Városkapu megállónál szállunk le. Ott távolsági autóbuszra szállunk Leányfalu irányába. A busz 10:35-kor indul, de félóránként közlekedik, tehát ha lekéssük, akkor sincs probléma. A XIII. kerületi oldalról indul a busz, aminek menetideje kb. 40 perc. A Pócsmegyeri révnél fogunk leszállni, onnan kb. 1 vagy 2 perces séta a fürdő bejárata. Kerekesszékes lejáró is található. A fürdőbelépő tagoknak, kísérőknek, más szervezetek tagjainak – 500 Ft. Kedvezményt kaptunk a fürdő igazgatóságától, a pénztárnál az általuk küldött e-mailt kell felmutatnunk. Természetesen összeszedésre kerül a belépődíj, és mindenki kitölti a regisztrációs lapot.

Csoportvezető: Németh Tamásné

Önkénteseket is fogunk beszervezni. Az átöltözéshez kabint fogunk bérelni, egyet vagy kettőt, attól függően, hogy hányan vesznek részt ezen a kellemes programon.

Jelentkezési határidő: 2022 augusztus 4. csütörtök.

Az érdeklődök jelentkezését a Hermina Egyesület email, illetve telefonos elérhetőségén várjuk.

Email: info@herminaegyesulet.hu

Telefon: +36/1 273-0755

A visszaérkezés várható időpontja: kb. 17:00 vagy 18:00 óra a buszmenetrendtől függően. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Üdvözlettel:

Bereczk Istvánné, a Nosztalgia Klub vezetője és Németh Tamásné a tagozatok kapcsolattartója

Megosztás