NOSZTALGIA AUTÓBUSZOS KIRÁNDULÁS

Program kezdete : 2018-10-20 7:30

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete keretében működő Nosztalgia Klub 2018. október 20.-án szombaton,

1 napos kirándulást szervez a Ken-Edi Travel Utazási Irodával közösen. A kirándulás Szlovákia Garam menti kiskörút külön bérelt autóbusszal és idegenvezetővel történik.

Tudnivalók:

Indulás: 2018. október 20.-án reggel 7:30 óra a Vakok Szövetsége elől. (Budapest XIV. Hermina út 47.)

Elmegyünk Borfőre, itt megnézzük a nevezetességeket, majd tovább utazunk Lévára. Itt megtekintjük a várat és a város nevezetességeit idegenvezetővel. Belépő díj: 6 EUR, amit az utazás költsége nem tartalmaz.

Léváról tovább utazunk Zselicre, itt megnézzük a város nevezetességeit, séta a városban, majd pedig elfogyasztjuk az ebédünket (tyúkhúsleves, bundázott sertés szelet, köret, savanyúság, házi almás pite), majd pedig szabad foglalkozás, utána meglátogatjuk a Palik Pincészetet, ahol három féle bort kóstolunk. A borhoz pogácsát és ásványvizet kapunk.

A program végeztével tovább utazunk Oroszkára, ahol megnézünk egy magán gyűjteményt, ismerkedünk a város nevezetességeivel. A múzeumban célzó vízzel fogad minket a gyűjtemény gazdája.

17 óra után hazautazunk Budapestre, a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban érkezünk meg a Vakok Szövetsége elé.

Részvételi díj: 8.000 Ft, azaz Nyolcezer forint, amely tartalmazza a felsoroltakon kívül az útdíjat, az idegenvezető díját és költségét, a csoportkísérő díját és költségét, valamint a parkolási díjat és a külön Szövetséghez kért kiállás költségeit is.

A befizetés két részletben történik: 2018. augusztus 15.-ig 4.000 Ft előleg személyenként, szeptember 20.-ig pedig ugyancsak 4.000 Ft előleg személyenként.

A 6 euróról mindenki maga gondoskodik, amit az induláskor az idegenvezető szed össze.

Maximált létszám: 40 fő.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 14. A megbeszélés szerint szedjük a pénzt.

A Ken-Edi Travel honlapján megtalálható a részletes program leírás.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Nosztalgia Klub Vezetősége nevében

Bereczk Istvánné

klubvezető

Telefon: 06-20-9770-356

Megosztás