Meghívó a „Láthatatlan Budapest Antológia” ünnepélyes díszbemutatójára

Program kezdete : 2024-06-26 17:00

Tisztelt Érdeklődő!

Szeretettel meghívjuk Önt a „Láthatatlan Budapest” vers- és novellaíró pályázatra beérkezett pályaművekből összeállított „Láthatatlan Budapest Antológia” ünnepélyes díszbemutatójára, amely a Budapest150 emlékév keretében kerül megrendezésre.
Ez az antológia-kötet Budapest 150. születésnapját ünnepli, és célja, hogy bemutassa azokat az irodalmi alkotásokat, amelyek erősítik az ép látású és látássérült emberek közötti kapcsolatokat.
Arra kértük a pályázókat, hogy ha bármilyen kötődésük van Budapesthez, és ezt szívesen megosztanák versben, vagy már van egy kedves történetük Fővárosunkról, akkor osszák meg velünk. Az alkotásoknak kapcsolódniuk kellett Budapest 150. születésnapjához, valamint fontos volt, hogy megjelenjen bennük az ép látású és látássérült emberek közötti kapcsolat is.

Esemény helyszíne

Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) rendezvényterme
(1146 Budapest, Hermina út 47.)

Időpont

2024. június 26. (szerda) 17:00-19:00

Programok

  • 17:00: megnyitó
  • 17:20-18:30: kerekasztal-beszélgetés a szerzőkkel; a beszélgetést időnként megszakítjuk a szerzők antológiába bekerült műveinek felolvasásával, ezzel gazdagítva és színesítve az eseményt. Ezek az irodalmi betétek nemcsak a beszélgetést teszik élvezetesebbé, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy a hallgatóság mélyebben megismerje a szerzők munkásságát és stílusát.

A rendezvény résztvevőit szendviccsel és ásványvízzel szeretnénk megvendégelni.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ennek határideje: 2024. június 20.

Regisztrálni az alábbi elérhetőségek valamelyikén lehetséges:
+36/1 273-0755
info@herminaegyesulet.hu

„A projekt a HELMA Kiadó közreműködésével, a Budapest 150 emlékév részeként, a Pro Cultura Urbis Közalapítvány anyagi támogatásával valósul meg.”

Szeretettel várjuk, hogy együtt ünnepelhessük Budapest 150. születésnapját és megismerhessük azokat az irodalmi alkotásokat, amelyek az ép látású és látássérült emberek közötti kapcsolatot örökítik meg!

Üdvözlettel:

A „Láthatatlan Budapest” vers- és novellaíró pályázat szervezője

(Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete)

Megosztás