LESEK2022 – NOVEMBER 19-ÉN

Program kezdete : 2022-11-19 10:00

Talán már mondanunk se kell, hogy ha november közepe, akkor LESEK!

Nagy örömünkre idén is megrendezésre kerül a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciája!

Tudta Ön?

Hazánkban hozzávetőleg 60000 olyan – statisztikailag kimutatható – ember él, aki esetében indokolt lenne a szemész szakorvosi ellátás, a megfelelő segédeszköz használata.

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete elkötelezett egy olyan fórum megszervezésében, ahol a segédeszközöket használókat, az eszközök fejlesztőit, gyártóit és forgalmazóit egy helyen összegyűjtve nyújthat segítséget. A rendezvényen kipróbálhatóak beszédtámogatással működő és tapintható eszközök, különböző szemüvegek és nagyítók, valamint egyszerű, vakon is jól használható, mindennapi tárgyak, amik az életminőség javulását nyújthatják a látássérült embereknek.

A látogatók idén is találkozhatnak új kiállítókkal, akik legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat hozzák el az eseményre, emellett érdekes előadásokkal készülnek, ahol friss fejlesztésekről tájékoztatják az érdeklődőket. Az új eszközök mellett a már jól ismert termékek és szolgáltatások is megtekinthetőek, kipróbálhatóak lesznek, és folytatjuk a már megszokott előadássorozatunkat is, olyan lehetőségekről, szolgáltatásokról, melyek a szabad információhoz jutást könnyítik meg a mindennapokban!

Az esemény zárásaként a regisztrált résztvevők értékes nyereményekért zajló sorsoláson vehetnek részt!

Az egyedül érkező látássérült látogatókat önkénteseink segítik a kiállítás helyszínén, valamint a rendezvény egyéb helyszínei közötti közlekedésben.

Ne hagyja ki az idei LESEK rendezvényt, hiszen számos érdekes és hasznos információval gazdagodhat.

Hogy milyen új kiállítókkal és témákkal találkozhat? Azt hamarosan eláruljuk a LESEK (www.lesek.hu)

weblapján. Kövesse a LESEK Facebook oldalát is a folyamatosan frissülő információkért, valamint iratkozzon fel a www.herminaegyesulet.hu

weblapon a VGYHE hírlevelére, nehogy lemaradjon az egyesület aktuális programjairól! A programok és kiállítók pontos listáját a fenti csatornákon tesszük közzé!

Jöjjön el! Vegyen részt rendezvényünkön, ha Ön érintett, de várjuk akkor is, ha ismerősei, barátai, családtagjai körében tud látássérült személyről. Ha a téma iránt érdeklődik, akár fejlesztő, forgalmazó, gyártó, esetleg szolgáltatóként, keressen minket bizalommal!

Látogassa meg rendezvényünket 2022. november 19.-én szombaton 10–16 óra között a XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 37 szám alatt lévő Teleki Blanka Gimnáziumban! Találjuk meg közösen az Ön részére leginkább megfelelő megoldásokat! Térjen haza egy hasznos segédeszközzel, hasznos információkkal! Alakítson ki új kapcsolatokat, szerezzen új barátokat rendezvényünkön!

Tisztelettel és szeretettel hívja és várja önt a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete!

Megosztás