JUHÁSZ GYULA SZAVALÓVERSENY

Program kezdete : 2017-04-08 10:00

„Tükörben a vers, tükörben a költő”

Juhász Gyula szavalóverseny

A VGYHE keretében működő Horizont Kultúrcsoport szavalóversenyt hirdet a Költészet Napja tiszteletére 2017. április 8.-án (szombat) 10 órai kezdettel az MVGYOSZ Székházának Hermina Termében (1146 Budapest Hermina út 47.).

Kötelező költő: Juhász Gyula.

Jelentkezési feltételek:

Minden 14. életévét betöltött sorstárs vagy hozzátartozója szövetségi tagságtól függetlenül részt vehet és jelentkezhet a versmondó versenyre. Juhász Gyula bármelyik költeménye a kötelező vers, ezen kívül egy szabadon választott költő versét várjuk, tehát összesen két verssel kell készülni. A versmondó verseny tisztaságáért és a díjak odaítéléséért szakmai zsűri felel. Felkészülési anyagot találnak az MVGYOSZ Braille és Hangoskönyvtárában, valamint az interneten.

Jelentkezési határidő: 2017. április 3.

Jelentkezni lehet a VGYHE irodájában félfogadási időben Balogh Tamás Kulturális Bizottsági tagnál a thomas@herminaegyesulet.hu címen, valamint Nagy Krisztinánál a horizontkultura@gmail.com címen és Bereczk Istvánnénál a 06-20-9770-356-os telefonszámon.

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy az általuk választott két költemény szövegét hozzák magukkal április 8.-án és adják le Erdős Mártánál névvel ellátva a zsűri részére. A regisztráció kötelező.

Úgy, mint az eddigi versenyek során, a díjak a fogyatékkal élők mindennapjait elősegítő, megkönnyítő eszközökből valamint színházjegyekből és ajándéktárgyakból kerülnek ki.

Várjuk nemcsak budapesti, hanem vidéki egyesületek tagjainak jelentkezését is.

Jó felkészülést és eredményes versenyzést kívánnak

a Szervezők!

Megosztás