Igényfelmérés a balatonboglári üdülőbe az utószezonra

A kép egy gyönyörű tavi tájat ábrázol. Az előtérben egy nagy, nyugodt vízfelület látható, amelynek színe világoskék. A víz közepén egy kis úszó fadarab vagy uszadékfa látható, amelyen két madár ül. A háttérben erdős dombok és hegyek látszanak, amelyek zöld színűek és a távolban kékesnek tűnnek. A dombok lábánál egy kis település házai láthatók elszórtan. A vízen, a távolban egy fehér színű kishajó vagy komp látható. Mellette egy sárga folt is kivehető a vízen, ami talán egy bója vagy egy kisebb csónak lehet. Az égbolt világos, kissé ködös vagy párás, ami arra utal, hogy ez egy nyugodt, talán kora reggeli vagy késő délutáni jelenet lehet. Összességében a kép egy békés, idilli tavi környezetet mutat be, ahol a természet és az emberi jelenlét harmonikusan együtt létezik. (A kép leírását a Claude generálta, kép forrása: Wikimedia Commons)

Program kezdete : 2024-09-12

A VGYHE Turista Szakosztálya megfelelő számú jelentkező esetén csoportot szervez az MVGYOSZ balatonboglári üdülőjébe 2024. szeptember 12. csütörtöktől szeptember 15. vasárnapig.

Várható részvételi díj: 33.000 Ft/fő, amely tartalmazza a csütörtöki vacsora, pénteki és szombati reggeli, ebéd, vacsora, illetve a vasárnapi reggeli, ebéd étkezéseket.

Figyelem!

Fizetni csak egy összegben, kézpénzben lehetséges személyesen az egyesület irodájában! SZÉP-kártyát nem áll módunkban elfogadni!

Fontos, hogy a befizetések csak abban az esetben kezdődnek meg, ha a jelentkezők száma eléri az üdülő fenntartója által előírt minimum létszámot!

Jelentkezni kizárólag az egyesület elérhetőségein lehetséges:

+36/1 273-0755

info@herminaegyesulet.hu

Jelentkezési határidő: 2024. július 26.

Amennyiben a jelentkezők létszáma eléri az üdülő fenntartója által megadott minimumot, további részleteket a 2024. július 30-i hírlevélben olvashatnak az érdeklődők.

Üdvözlettel:

A Turista Szakosztály vezetősége

Megosztás