HERMINA NAPOK – HANGVARÁZS

Program kezdete : 2017-11-12 10:00

A Hermina Kulturális Napok keretében 2017. november 12.-én vasárnap, délelőtt 10 órai kezdettel zenei tehetségkutató versenyt szervez a VGYHE Közművelődési és Kulturális Bizottsága az MVGYOSZ Székházának Hermina Termében (1146 Budapest Hermina út 47.), melyre szeretettel meghívja és várja mindazokat, akik kedvelik, szeretik, művelik a zenét – lehet komoly – vagy könnyűzenei műfaj.

Magyar nóta és népzene viszont kizárva.

Jelentkezési feltételek:

Minden 14. életévét betöltött tagtárs vagy hozzátartozója jelentkezhet a megméretetésre, de elfogadunk teljes látó vagy pártoló tagokat, hozzátartozókat, családtagokat, mindenkit, aki megtiszteli a rendezvényűnket.

Előadni 2 művet kérünk, legyen instrumentális vagy énekes produkció könnyű vagy komoly műfajban, az egyik szám lassú, a másik dinamikusabb. Minden produkció egy műfajból választható, a komolyzenéhez pl. nem lehet táncdalt, sanzont vagy népzenét párosítani. Ha komolyzenét választ valaki, lehet az előadás énekes és hangszeres program összepárosítása.

Zongorát tudunk biztosítani.

A produkciókat szakmai, hozzá értő zsűri pontozza.

Az első három helyezettet díjazzuk.

A díjak a fogyatékkal élők mindennapjait segítő tárgyak, koncertjegyek és egyéb eszközök teszik ki.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Jelentkezési határidő: 2017. november 10. péntek, de a bátrabbak jelentkezését a helyszínen is elfogadjuk. Jelentkezni lehet e-mailben a horizontkultura(kukac)gmail.com címen vagy Bereczk Istvánnénál a 06-20-9770-356-os telefonszámon vagy Nagy Krisztinánál a 06-30-3941498-as telefonszámon.

Jó felkészülést kívánunk a Hermina Egyesület Vezetősége és Közművelődési és Kulturális Bizottsága nevében

Bereczk Istvánné

kulturális vezető

Megosztás