HERMINA KULTURÁLIS NAPOK – VERSMONDÓ VERSENY

Program kezdete : 2016-11-12 10:00

„Rímhányó Romhányi” versmondó verseny a Hermina Kulturális Napok program kínálatában 2016. november 12.- én 10 órai kezdettel az MVGYOSZ Székházának Hermina Termében (1146 Budapest Hermina út 47.).

Jelentkezési feltételek: minden 14. életévét betöltött sorstársunk vagy fogyatékkal élő társunk jelentkezését várjuk szövetségi vagy egyéb tagsági viszonytól függetlenül.

Kötelező egy Romhányi József írás, valamint egy szabadon választott költő verse.

Jelentkezési határidő: 2016. november 5. de a helyszínen is elfogadjuk a jelentkezést.

Nyilvántartási regisztráció 2016. november 12.-én 9 órától a Hermina Teremben.

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy az általuk kiválasztott két előadásra szánt mű pontos szövegét jól olvasható írásban hozzák magukkal, és a regisztrációnál adják le a zsűri számára!

A produkciókat szakmai zsűri bírálja el. A zsűri által legjobbnak tartott három előadót díjazzuk. A díjak tárgyi jellegűek, a mindennapi életvitelt segítik elő, könnyítik meg. A díjakat a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete ajánlja fel. A Közönségdíjat a jelen lévő közönség szavazatai alapján ítéljük oda.

A verseny megkezdése előtt a zsűri ismerteti a pontozási rendszerét és a szabályzatot.

Jelentkezni lehet a VGYHE irodájában félfogadási időben a következő telefonszámon: 06-1-273-0755 vagy a Közművelődési és Kulturális Bizottság e-mail címén: kkb@herminaegyesulet.hu illetve Bereczk Istvánnénál a 06-20-9770-356-os telefonszámon vagy a horizontkultura@gmail.com címen illetve Nagy Krisztinánál a 06-30-394-1498-as telefonszámon.

Felkészülési anyagokat találnak az MVGYOSZ Hangos, illetve Braille Könyvtárában valamint az interneten.

Várjuk jelentkezésüket, jó felkészülést és eredményes versenyzést kíván a VGYHE Közművelődési és Kulturális Bizottsága!