HERMINA KULTURÁLIS NAPOK – HANGVARÁZS

Program kezdete : 2016-11-13 10:00

„Hangvarázs” 2016. november 13.-án 10 órai kezdettel az MVGYOSZ Székházának Hermina Termében (1146 Budapest Hermina út 47.).

A rendezvény a Hermina Kulturális Napok keretében kerül megrendezésre.

Komolyzenei és könnyűzenei verseny hangszeresek illetve szóló énekesek számára.

Jelentkezési feltételek: amatőr zenészek és énekesek jelentkezését várjuk mindkét kategóriában. Diplomával vagy érvényes működési engedéllyel rendelkezők jelentkezését is elfogadjuk, de őket szigorúbban bírálja el a szakmai zsűri. Komolyzenei kategóriába tartozik a szóló ének, vagy pedig egy vagy több személy által előadott hangszeres produkció. Itt a legjobb első három helyezettet díjazzuk. A könnyűzenei kategóriára is ugyanez vonatkozik szóló énekes és egy vagy több személy által előadott hangszeres produkciót várunk. Az előadott művek időtartama 7-8 perc lehet. Ez annyit jelent, hogy egy lassú és egy gyors, dinamikusabb művet kérünk. Hivatásos jelentkezőkre ugyanez a kiírás vonatkozik. Ebben a versenyben Közönségdíjat nem osztunk ki. A díjak elsősorban művészeti tevékenységet, szabadidős programot megcélzó színházjegyek, hangverseny belépők. A produkciókat szakmai zsűri bírálja el.

Jelentkezési határidő: 2016. november 5.

Regisztráció kötelező 2016. november 13.-án 9 órától a Hermina Teremben. Mikrofont, CD lejátszót és zongorát tudunk biztosítani.

Bármilyen kérdése van, keresse Bereczk Istvánnét a 06-20-9770-356-os telefonszámon.

Jelentkezni lehet a VGYHE irodájában félfogadási időben a 06-1-273-0755-ös telefonszámon vagy a horizontkultura@gmail.com címen illetve a Közművelődési és Kulturális Bizottság e-mail címén: kkb@herminaegyesulet.hu Várjuk jelentkezésüket minél nagyobb számban, jó felkészülést és eredményes versenyzést kívánnak a Szervezők és a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete

Megosztás