DR. BÁNÓ MIKLÓS BRAILLE ÍRÁS ÉS JÁTÉK A PONTOKKAL VETÉLKEDŐ

Program kezdete : 2018-10-13 10:00

„Nem a győzelem a fontos”

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete 2018. október 13.-án szombaton délelőtt 10 órai kezdettel, immár 13. alkalommal Országos Braille írás, és játék a pontokkal vetélkedőt rendez.

A vetélkedő helye: Szövetségünk Székházának kiselőadó terme (Bp. XIV. Hermina út 47.) Jelentkezni lehet egyesületünk irodájában személyesen, telefonon vagy levélben, akár a verseny napján a helyszínen is. Kérjük a jelentkezőket, hogy az írás versenyhez saját pontírógépüket hozzák magukkal. Amennyiben nincs erre mód, akkor ezt mindenképpen kérjük előre jelezni, hogy gépet tudjunk biztosítani.

Az írás versenyen lehetőség van a kis rövidírás szabályai vagy a teljes írás szabályai szerint versenyezni.

Változás a korábbi évekhez képest, hogy az idei évtől olvasás verseny nem szerepel a nap programjában, csak írás, és a játék a pontokkal vetélkedő. Aki olvasás versenyen szeretne részt venni, tavasszal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Egyesületénél lesz erre lehetősége.

Telefonszám: 06-1/273-0755, Postacím: 1406 Budapest Pf. 40. e-mail : info(kukac)herminaegyesulet(pont)hu Az elmúlt évekhez hasonlóan az első három helyezett mindkét kategóriában díjazásban részesül.

Minden kedves pontírást szerető és ismerő sorstársat tudásszinttől függetlenül szeretettel várunk, hiszen nem a győzelem a fontos!

A Hermina Egyesület vezetősége és Közművelődési és Kulturális Bizottsága

Megosztás