„BORBAN AZ IGAZSÁG, BORBAN A VIGASZ”

Program kezdete : 2017-09-30 8:00

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének Nosztalgia Klubja kirándulást szervez Badacsonyba borkóstolóval és múzeumlátogatással egybekötve. A kirándulás egy napos, 2017. szeptember 30.-án szombaton kerül megrendezésre. Részvételi díj: 4000 Ft/fő, mely tartalmazza a borkóstolót hatféle borból (1500 Ft), múzeumlátogatáshoz utazás 7 személyes dzsipekkel a Kisfaludy Ház illetve a Szegedy Róza Múzeumhoz (700 Ft/fő oda-vissza 1400 Ft), 500 Ft a Szegedy Róza Múzeumban a belépő, valamint a csoportvezető illetve idegenvezető napi díja, költsége. Az étkezésről mindenki maga gondoskodik. Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 12. A részvételi díjakat Nagy Krisztinánál illetve Bereczk Istvánné klubvezetőnél lehet befizetni előzetes telefon megbeszélés alapján. Utazás csoportosan 2017. szeptember 30.-án reggel 8 órakor induló gyorsvonattal a Déli Pályaudvarról, mely 10 óra 40 percre érkezik Badacsonyba. Indulás Badacsonyból 17 óra 16 perckor gyorsvonattal érkezés Budapestre kb 20 órakor. A vonatjegyeket mindenki maga váltja meg. Felhívom az utazók figyelmét, hogy gyorsvonati pótjegy váltása kötelező még a 65 éven felülieknek is! Várunk, hívunk minden kedves borbarátot, költészetkedvelőt Badacsonyba és kívánunk nagyon jó szórakozást, kellemes szép napot!

A Nosztalgia Klub Vezetősége