„Nőkről nőknek”, minden, ami nő

Közeleg a tavasz, ilyenkor nem csak a természet újul meg, hanem a ruhatárunk is, különösen a hölgyeké. Ezt megkönnyítendő szervezte meg 2024. február 16-án Egyesületünk Gizella úti rendezvénytermébe a VGYHE Nosztalgia klubja a „Nőkről nőknek” című programot, melynek előadója Bereczk Viktória divattervező volt.

Az Előadó tiszteletére és az érdeklődés felcsigázására a Horizont Kultúrcsoport tagjai kis műsort állítottak össze: Nagy Krisztina dallal, Borsodi Zsuzsanna humoros verssel, Berta Edina alelnök asszony három híres hölgy alakjának megidézésével alapozta meg a hangulatot.

Bereczk Viktória előadásában először saját motivációjáról beszélt.

Kifejtette, hogy mind a divat, mind a smink igen alkalmas önbizalmunk növelésére, mivel önkifejezésünk szerves részeivé tehetjük őket.

Elmondta, hogy az idei év színe a pasztell árnyalatokon kívül a barackvirág lesz.

Megismertetett bennünket a különféle testalkatokkal, úgymint: eper, banán, alma, körte, homokóra, és a hozzájuk illő vagy előnytelen ruhaformákkal, majd beszélt a bőrtípusok és színek viszonylatáról.

Előadónk nagy szaktudásról adott tanúbizonyságot a kérdések megválaszolásakor is. Otthonosan mozgott a bőrápolás területén éppúgy, mint a hajszínek és a smink világában, de ruhaanyagok tekintetében is adott hasznos tanácsokat.

Viktória búcsúzóul megajándékozta maroknyi, mintegy 17 főből álló, de annál lelkesebb közönségét egy-egy finom illatú szappannal.

Az igazi meglepetés azonban akkor ért, amikor a csomagolás alá pillantva előtűnt a barackvirág szín, az idei nyár divatslágere.

Köszönjük Viktóriának az értékes információkat, pályája alakulásához pedig sok sikert kívánunk!

A beszámolót írta: Berta Edina alelnök

A fényképeket készítette: Boda Krisztina

Megosztás