Koncertjegy-adomány

Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Wikimedia Commons

Dimash Qudaibergen 2024.05.04-én szombaton a Papp László Sportarénában ad koncertet. A koncertre a szervező tájékoztatása szerint 77 országból vásároltak jegyeket.

Az énekes nemcsak széles hangtartományáról (több mint 6 oktáv) ismert, hanem hazájának, Kazahsztánnak kulturális nagykövete is egyben, irodalmat és verseket kedvelő művész.

5 éves korában kezdett zenével foglalkozni, klasszikus éneklést tanult elsőként, de később modern ének illetve jazz szakon is szerzett végzettséget. Koncertjein sokféle műfaj hallható: rock-opera, (p)opera jellegű daloktól kezdve, lírai számok, pop dalok, de akár jazz vagy blues műfaj is hallható, illetve kazah népdal is.

A zenei sokszínűségen túl nyelvi változatosság is jellemzi, sokféle nyelven ad elő dalokat (pl. kazah, angol, francia, orosz, olasz, spanyol, kínai, japán).

Dimash a művészetén kívül is érzékeny a társadalmi problémákra, karitatív tevékenységet is  gyakran végez. Ennél fogva a rajongói is gyakran járnak el így, gyűjtéseket szerveznek, támogatást biztosítanak egy-egy kiválasztott szervezet számára.

Ezen túl rendszeresen adományoznak koncert-jegyeket is, akár olyan rajongóknak a közösségen belül, akik nem engedhetnék meg maguknak, akár diákoknak vagy más célcsoportnak.

Felmerült ötletként a magyar rajongói közösségben, hogy a budapesti koncert kapcsán látássérülteknek gyűjtsenek/adományozzanak jegyeket erre a koncertre.

Az adományozók tiszta szívből adják át a jegyeket, egyetlen kérésük, hogy aki megkapja, az menjen is el a koncertre!

Szeretnék viszont felmérni, hogy mekkora közösségünk érdeklődése az esemény iránt, így várjuk azon tagjaink jelentkezését, akik szívesen részt vennének a koncerten!

Jelentkezni a Hermina Egyesület ügyfélszolgálatán lehet félfogadási időben telefonon, valamint e-mail-ben április 22-ig:

06/1 273-0755

info@herminaegyesulet.hu

A jegyek kiosztása az adományozás függvénye, és a jelentkezés sorrendjében történik!

Ajánljuk figyelmükbe a művész

Youtube-csatornáját,

ismerjék meg Önök is páratlan előadásait!

A VGYHE ügyfélszolgálatának csapata

Megosztás